GuchiaKliniken

Natalia Guchia, MD, legitimerad läkare

Med flera års erfarenhet och särskild intresse för estetisk och medicinsk hudvård samt antiaging medicin.

Min ide´ är att ge våra patienter de allra bästa och säkraste behandlingar med vetenskapligt dokumenterad effekt som finns idag. På mottagningen används de allra senaste tekniker och världens ledande varumärken. En omfattande forskning står bakom våra produkter och metoder.

Läkarmottagningen är utan avtal med landstingen.

Alla injektions behandlingar utförs av legitimerad läkare, MD Natalia Guchia. Vi erbjuder snabba behandlingar med naturliga, långvariga resultat och med minimal återhämtningstid. För oss handlar injektions behandlingar och medicinsk hudvård om goda och naturliga resultat. Här är du alltid i centrum. Minst lika viktigt är att du känner dig trygg och avslappnad – före, under och efter din behandling. Hos oss finns den senaste tekniken gällande injektionsbehandlingar, hudföryngring och hårborttagning.

GuchiaKliniken Certified

Guchiakliniken – Certifierad Restylane-klinik

Guchiakliniken månar om sina kunders och patienters välbefinnande och livskvalitet. Säkra behandlingar som gör att våra kunder känner trygghet i all kontakt med oss är en självklarhet och alla Guchiaklinikens behandlare är legitimerade och väl utbildade i alla behandlingar de utför.

När man som kund skall välja klinik för den behandling man vill utföra, kan det vara svårt att hitta relevant information om vilken kompetens och erfarenhet som behandlarna har. Avsikten med Q-Meds Safe Certified Practitioner Program är just att underlätta för kunden.

Om klinikens behandlare är Restylane-certifierade kan man vara säker på att de genomgått relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda dem. Det kommer att finnas olika nivåer av certifiering beroende på vilka utbildningar man deltagit i och också beroende på hur många behandlingar man som behandlare utfört. Samtliga injektionsspecialister på Guchiakliniken är Restylane-certifierade.

Erbjudande

Du hittar alla erbjudande på vår bokningssida

Se våra erbjudanden

Behandlingar

Fillers

Injektionsbehandlingar introducerades på 80-talet då kollagen användes för att fylla ut linjer och rynkor. 1996 lanserade världens första stabiliserad hyaluronsyra Restylane som snabbt ersatte kollagenbehandlingarna. Efter detta har utvecklingen gått framåt i en rasande fart och användningsområdet för injektionsbehandlingar har utvecklats.

Idag har injektioner ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp an en injektion kan du få en form på haka, käke, kindben näsa, läppar vid ansiktsmodellering. Injektioner kan behandla ålderstecken som mörka ringar under ögonen (tear trough), en djup nasolabial fåra, ledsen mungipor eller hamsterpåsarna.

Botulinumtoxin

1989 publicerades första artikeln då Botulinumtoxin användes för att behandla muskler i ansiktet i medicinskt syfte. Tre år senare 1992 publicerades första artikeln som beskrev behandling av bekymmersrynkan.

Behandling med Botulinumtoxin (Botox, Vistabel, Azzalure, Dysport) utnyttjar och justerar balansen mellan olika muskler och kan på detta sätt minska bekymmersrynkan, pannlinjer, kråksparkar, bunny lines över näsan, lyfta mungipan eller läppen. Botulinumtoxin kan även användas för att dämpa tuggmuskeln vid tandgnissling, minska generande svettning eller behandla migrän och spänningshuvudvärk.

Injektioner

Minimalt invassiva medicinska behandlingar med fillers och muskelavslappnande läkemedel, Platell Rich Plasma ( Vampyr metoden ) och Vitamininjektioner är några av våra behandingar. Under en läkarkonsultation bestämmer Du tillsammans med läkaren om vilka behandling passar just Dig till en optimal kostnad och bäst effekt. Dr kommer att lägga upp en plan/ förslag som Du sedan kan använda som riktlinjen för dina behandlingar.

Vi har många nöjda patienter som litar på oss och vi gör allt för att förtjäna våra patientens förtroende. Ett personligt bemötande är den röda tråden i vår verksamhet. Vi är nöjda när våra patienter är nöjda. På kliniken använder vi oss av de senaste tekniker och metoder inom antiaging medicin som finns på marknaden. Vi utbildar oss kontinuerligt och även utbildar andra i injektionsteknik och medicinsk hudvård. Vi använder världens ledande produkter i vår praktik och prioriterar vetenskapligt bevisade effekt och resultat.

Restylane guchiakliniken

Restylane

Korrigering av rynkor, veck, ögonbrynslyft, soft lift och även till läppskulpturering/läppförstoring.

Restylane,RestylanePerlane Är en lite kraftigare gel som används till djupare veck som t.ex. mellan ögonbrynen, mellan näsa och mun, sura mungipor. Används också för ansiktskonturering som kinder, haka, näsa och käklinje.

Restylane Vital/vital light är en tunn och fin gel som används för att ge huden fukt och volym, en hudföryngring helt enkelt. Passar också utmärkt till fina linjer, runt munnen som ”rökrynkor”, läpplinje/lättare läppförstoring, hals, dekolletage och handryggar.

Restylane är en filler med en väldokumenterad effekt. Mer än 10 miljoner behandlingar är gjorda i hela välden. Restylane består av hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud. Den ger ingen permanent effekt men det ger dig friheten att välja om du vill behålla effekten. Restylane försvinner successivt. För att behålla den maximala effekten bör du fylla på med jämna mellanrum, med ca 6-12 månaders mellanrum, beroende på vilket område man behandlat. Hyaluronsyran i Restylane innehåkker inga produkter från djur, vilket innebär att risken för allergiska eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behöver utföras.

Behandlingar kan ges i topikal bedövning, som läggs på hudpartier som skall behandlas en kort tid före behandlingen. Resultatet syns omedelbart och blir oftast bättre efter några dagar eftersom hyaluronsyran drar till sig vätska i huden vilket ger volym.

Restylane finns i flera olika varianter och används för behandling av rynkor och veck, tunna och fina linjer, läppar, hudföryngring och ansiktskonturering.

azzalure_botox

Azzalure/Botox

På GuchiaKliniken används Botox och Azzalure för att behandla rynkor och veck i huden. Preparatet verkar genom att minska muskelrörelser och på så vis gör huden slätare. Används till rynkor, veck i pannan och mellan ögonen, den så kallade argrynkan samt linjer i yttre ögonvrån och kallas kråksparkar.

Vissa muskler drar dessutom ner ögonbrynet och genom en behandling kan dess muskler slappna av vilket ger en öppnare blick. Man kan också ibland behandla nerdragna mungipor och vissa rynkor på halsen. Effekten kommer inom en till tio dagar och kvarstår mellan 3 till 6 månader.

Estetisk behandling med Botox/Azzalure är säker och effektiv. De doser som används är små och har endast lokal effekt utan att spridas i hela kroppen. Injektionen utförs med en tunn nål och ger sällan obehag. Dock kan små blåmärken uppstå men de försvinner på någon eller några dagar.

azzalure_botox

PRP/Vampyr-metoden

PRP metoden används både inom sjukvård och inom estetisk medicin. Den har visat sig vara effektiv som hudföryngrande behandling samt mot håravfall. Metoden används som preventiv behandling mot ökat håravfall hos män på många kliniken i många länder, bl a Australien:

www.newinhairtransplant.com

Man få tänka på att mot håravfall hos män kan det behövas upp till 6 behandlingar under 6 månader och resultatet kommer gradvis. För hudföryngring brukar man ge 3 behandlingar beroende på graden av åndrande och område. Produkten utvinns från patientens blod ( därav namnet Vampyr metoden). Innan behandlingen tas det ca 8 ml blod och av det tillverkas det ca 2 ml plasma som är rik på tillväxtfaktorer samt stamceller som injiceras i huden inom de områden som kräver stimmulering. Behandlingen utförs i topikal bedövning.

Mesoterapi

Mesoterapi vitaminkomplex

Med injektioner av vitaminkomplex, antioxidanter i huden. Kan användas i ansikte, hals, dekoltage, händer. Det krävs ca 2 ml i ansiktet och 3-4 ml för ansiktet, hals och dekoltage.

Pris: 1500 kr ( ansikte, hals, dekoltage)

azzalure_botox

Svettmottagning

Lider du av överdriven svettning?

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
Du bokar tid och kommer på besök till vår svettmottagning. Om diagnosen HYPERHIRDOS bekräftas, kan Du välja om Du vill ha behandling som lindrar besvären. Du får ett recept på läkemedel som du sedan köper på apoteket. Läkemedlet ingår i högkostnadsskydd för läkamedel.

Du kommer tillbaka till mottagningen med det läkemedel du köpt på apoteket och får behandlig.

Resultatet: du blir svettfri i de områden som behandlas. Resutatet håller upp till 4 månader. Samma procedur upprepas därefter. Man kan räkna med 3 till 4 behandlingar per år. Du behöver den första konsultationen endast en gång för dianossättning. Vid eftterförljande behandlingar ringer du till oss för receptet. Läkemedlet för efterföljande behandlingar tar du ut på apoteket kostnadsfri enl högkostnadsskyddslagen. Du betalar endast för behandling på mottagningen.

Hyperhidros:
Vanligast armhålor, ljumskar, handflator, fotsulor eller pannan. Uppkommer ofta vid lindriga stressituationer. Förutom obehag och förstörda kläder ofta obehaglig lukt p.g.a. bakterietillblandning.

Orsak:
Oftast hittar man ingen bakomliggande sjukdom, vilket framför allt gäller vid lokaliserad svettning. Då får man diagnosen: HYPERHIDROS.

Behandling:
Injektioner av muskelavslappnande läkemedel har varit till hjälp för de flesta som lider av HYPERHIDROS.

Silhouette trådar

Ansikts lyft

Mer info kommer snart

Medicinsk hudvård

Medicinsk hudvård verkar genom att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av kemisk peeling, rynkfyllning och andra ingrepp. Cellaktiviteten stimuleras och man ökar hudens elasticitet, eliminerar ålderstecken, förbättrar hudens textur, ökar lyster och glans och reducerar fina linjer.

Hudsjukdomar

På GuchiaKliniken kan du få läkarkonsultation och behandling av nedanstående hudsjukdomar. Tiden för läkarkonsultation kan bokas via telefon eller mail.

OBS! GuchiaKliniken är INTE ansluten till vårdavtalet. Läkarkonsultation hudsjukdomar inkl recept.

Pris: 900 kr

Inflammatoriska hudsjukdomar

Eksem, psoriasis, akne, rosacea, perioral dermatit, håravfall/alopecia, läkemedelsutslag, lichen, blåsbildande sjukdomar, lupus, seborroiskt eksem/mjälleksem, inflammation i kärlen.

Hudinfektioner

Impetigo/svinkoppor, svampinfektioner, herpes, bältros, vårtor, mollusker, rosfeber, skabb m fl.

Kosmetisk dermatologi

Borttagande av missprydande hudförändringar, mjällvårtor och utväxter
Blekning av pigmentfläckar
Svett- samt rynkbehandling
Peelingbehandlingar (Neostrata)

Neostrata

NeoStratas hudvårdsprodukter är utvecklade av två framstående dermatologer, professorerna Dr. Eugene van Scott och Dr. Ruey Yu, Princeton, USA. Deras forsknings- och utvecklingsarbete kring fruktsyrors positiva effekter på huden har pågått under mer än 40 års tid. Dessa fruktsyror (alfa-hydroxy-syror AHA), som finns naturligt i frukt och grönsaker, har vidareutvecklats till polyhydroxysyror (PHA) och laktobioniska syror. Dessa syror har en unik vattenbindande förmåga vilket ger en intensiv återfuktning av huden.

De har också en skonsamt peelande effekt som stimulerar cellnybildning samt till ökad och förbättrad funktion av hudens bindväv och elasticitet (kollagena och elastiska trådar).

NeoStrata kan användas vid eksem, psoriasis, solskadad hud, åldersförändringar eller som ren hudvårdande behandling. De är uppbyggda runt AHA, PHA och laktobioniska syror. De finns både för hemmabruk och för klinikbehandlingar. NeoStrata säljs endast på läkarmottagningar. Bäst effekt av produkterna får man om man kombinerar med ansiktsbehandlingar på kliniken.NeoStratas hudvårdsprodukter har i vetenskapliga studier visats ha många goda effekter på huden.

  • minimerar fina linjer och rynkor
  • minskar acne, fet och ”oren” hy
  • lindrar rosacea.
  • lindrar torr hud, ichtyos
  • lindrar eksem
  • bleker ytliga pigmentförändringar (solfläckar, melasma)
  • ökar effekten av andra behandlingar vid eksem och psoriasis

Hudvårds behandlingar/ priser

Medicinsk hudvård verkar genom att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av kemisk peeling, rynkfyllning och andra ingrepp. Cellaktiviteten stimuleras och man ökar hudens elasticitet, eliminerar ålderstecken, förbättrar hudens textur, ökar lyster och glans och reducerar fina linjer.

Behandling:

Quick Fix

Ansikte: Rengöring, peeling med lättare syror upp till 30%, kräm.

Ca. pris: 370:-

Tid: 30 min


Regular

Ansikte: Rengöring, peeling med syror upp till 70%, mask, booster, kräm.

Ca. pris: 520:-

Tid: 45 min


Lux

Ansikte, dekoltage: Rengöring, peeling med syror upp till 70%, booster, mask, serum, brynplock och kräm.

Ca. pris: 900:-

Tid: 70 min


Microneedeling med kollagen och hyaluronsyra serum

Ansikte

Ca. pris: 950:-

Tid: 30 min


Ansikte, hals, dekoltage

Ca. pris: 1450:-

Tid: 60 min

Kemisk peeling/ priser

Kemisk peeling med aha-syror och TCA för hudbehandling, hudförbättring, hudföryngring, acne och pigmenteringar

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Utvecklingen har gått framåt inom kemisk peeling och man har idag vetenskapliga kunskaper om vilka ämnen som bör användas och deras effekter. Många kemiska peelingar är aha-behandlingar, där en eller flera aha-syror ingår i den kemiska peelen. Starka kemiska peelingar innehåller ofta TCA, triklorättiksyra, som är ännu starkare än aha-syra.

Pris: från 650:-Medicinsk Laser

VE2020 E-Light/SHR/IPL

Teori bakom den nya tekniken E-light med snabba repetitioner och långsamt uppvärmning ger
bästa och mest skonsam behandling med laser som dessutom är nästa helt smärtfri.

För alla hudtyper, även för mörk hud.

Köp 3 behandlingar, 4 behandling på köpet.

Hårborttagning

-från enstaka hårstå till stora områden som rygg och ben. Vanligen behövs det mellan
-4-5 behandlingar för god resultat. OBS! stora individuella skillnader, upp till 8 behandlingar kan behövas i vissa fall.
-3-4 veckor interval mellan behandlingarna, eftersom endast hår som befinner sig i växtfas kan behandlas.

Upp till 85% hårfrihet kan uppnås. Dock föreligger det stora individuella skillnader och det kan behövas upp till 7-8 behandlingar i vissa fall. Resultatet kan varjerar beroende på typ av pigment i hårstrå.

Rött pigment ger sämre resultat.

Vg se prislista för områden som kan behandlas och pris info.

Se vår prislista

Skin rejuvenation IPL

IPL behandling i hudföryngrande syfte kan förbättra fina akne ärr och rodnader efter akne samt reducera grova porer, mörka cirklar kring ögon och fina linjer. Nybildningen av kollagen i huden stimuleras vilket gör huden mer spänstig och fyllig. Huden får en jämnare ton och ett slätare intryck. Ofta rekommenderas 3-4 behandlingar men äver enstaka behandlingar påverkar huden.

Pigment bottagning

Pigmentfläckar och hyperpigmentering samt ojämnheter i hudens färg behandlas med IPL. Ljuset längd och styrka regleras och ställs in så att pigment i huden absorberar laserns ljus som omvandlas det till värme i de celler som innehåller för mycket pigment. Efter behandlingen ser man hur pigmentfläckarna blir mörkare och inom ett par dagar stiger pigmentet mot hudytan som små svarta korn som sedan stöts av. Inom två veckor har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat betydligt.

1-5 behandlingar brukar rekommenderas. En behandling med IPL ger minimalt med bieffekter och är i stort sett smärtfritt. Det kan uppstå viss rodnad, men det brukar successivt försvinna efter någon timme.

För att bibehålla resultatet brukar det rekommenderas regelbundna uppföljande behandlingar eftersom nya pigmentförändringar uppstår i huden.

Vg se prislista för områden som kan behandlas samt pris info.

Prislista

Kärlbristningar

Kemisk peeling med aha-syror och TCA för hudbehandling, hudförbättring, hudföryngring, acne och pigmenteringar

Kärlbristningar i ansiktet är ofta ett ärftligt fenomen. Kärlbristningar kan också uppstå pga yttre påfrestningar på huden, sådana som sol, köld, hudsjukdomar ect.

IPL är snabb och effektiv behandlings metod för att få bort ytliga blodkärl i ansiktet, på halsen och mindre spiders på ben och kroppen. Ljuset går direkt ner till blodkärlen, värmer och lödrar ihop kärlen som försvinner successivt.

3-6 behandlingar rekommenderas. 3-4 veckor interval mellan behandlingarna. Stora individuella skillnader kan föreliga. 85% synlig resultat av behandlingen anses vara god.

Vg se vår prislistan för och info.

Prislista

Före/Efter

Kontakta Oss

Address:

GuchiaKliniken
Södra Förstadsg 4
SE-211 43
Malmö

Telefon:

+46 40-12 34 31
Säkerhet
Image verification


Gillar du oss?

Sprid vidare :)